Cigar ”ægteskab”

Cigarer absorbere aromaer fra deres omkringliggende klima. De absorberer ikke bare aromaen fra humidorens indvendige træbeklædning, men også fra andre cigarer i samme humidor. Afstandsstykker bruges i humidorer for at minimere disse aromatiske ændringer. Men, for at forhindre andre smagsoverførsler, er det nødvendigt at opbevare cigarer i forskellige humidorer eller i skabshumidorer, hvor cigarer kan opbevares i deres originale æsker.

Nogle kender kan dog godt lide at blande smagene af deres favoritcigarer og opbevarer derfor forskellige mærker i samme humidor i flere måneder med vilje. Generelt bør man dog opbevare cigarer af forskellige styrker (specielt hvis de kommer fra forskellige lande) særskilt.

Den ikke særlig æstetiske opbevaring af cigarer i deres cellofan eller alternativt i deres originale æsker i større kabinethumidorer kan også forhindre denne aromatiske sammensmeltning. Det innovative delingssystem i adorini luksushumidorserien tillader en effektiv separation af flere forskellige typer cigarer og på samme tid en effektiv brug af opbevaringspladsen inde i humidoren.

fortsæt til “Skal cigarer roteres jævnligt i humidoren?”